Le Creuset
Heritage rektangulær form 19 cm white
- Høy kvalitet
- Den rektangulære formen passer til alle slags ingrediense
- De praktiske, bølgete håndtakene gjør det trygt og enkelt å flytte det
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
489,-
Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.
Beskrivelse
Heritage rektangulær form 19 cm white, fra Le Creuset. Dette historiske stentøysfatet er grunnleggende kjøkkeninventar. Den rektangulære formen passer til alle slags ingredienser, og gjør den til en allsidig del av den daglige matlagingen din. De praktiske, bølgete håndtakene gjør det trygt og enkelt å flytte det, mens de dype sideveggene gir deg godt med plass til matlaging.- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 613878
- EAN:
- 843251135769
- Artikkelnummer:
- 71102190100001
- Merke:
- Le Creuset
- Serie:
- Heritage
- Kategori:
- Ildfaste former
- Opprinnelsesland:
- Thailand
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 8,05 cm
- Bredde:
- 15,1 cm
- Lengde:
- 19 cm
- Vekt:
- 980 g
- Mål spesifikasjon:
- 24,7 cm med håndtak
Design og materiale
- Farge:
- Hvit
- Materiale:
- Steintøy
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Tåler microovn:
- Ja
- Kan fryses:
- Ja
- Varmebestandig:
- Ja
- Temperaturområde:
- -23? til 260?
- Vedlikehold:
- Før du bruker produktet - Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.) Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig. Beskytt deg – bruk alltid grytevotter når du håndterer varme ting. Når du bruker den under grillen må du alltid ha minst 6,5 cm mellomrom mellom varmekilden og toppen av produktet. Ikke sett et frossent fat direkte i en forhåndsvarmet ovn. I stedet bør du sette det i en kald ovn, angi temperaturen og la dem varmes opp sammen. Før du spiser maten må du passe på at den er gjennomvarm. Ikke forvarm ovnen til mer enn 205 °C (dvs. 400 °F) hvis du skal varme et fat som har romtemperatur. Vil du helle væske i et fat i ovnen? Ta det ut av ovnen og la det kjøles ned i noen minutter først. Rengjøring - Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det. Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig. Vask og tørk for hånd. Eller sett stentøyet i oppvaskmaskinen for en full syklus.