Global
Ukon skrellekniv 9 cm
- Konstruert av det beste rustfrie stålet
- Ukon har tykkere blader for forbedret ytelse
- Designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet
Førpris 899,-
629,-
Kampanjeslutt: 01.12.2024
Beskrivelse
Opplev presisjon og allsidighet med Global Ukon skrellekniv 9 cm. Denne kniven er en perfekt følgesvenn for håndskrelling, presisjonskutting, skiving og detaljert arbeid på kjøkkenet. Laget av ett enkelt stykke stål fra spissen til håndtaket, sikrer kniven holdbarhet og topp kvalitet. Med en tykkere rygg for økt styrke og en slipevinkel på 15 grader, imponerer Ukon-kniven med sin tradisjonelle design og moderne ytelse. Den ergonomiske utformingen med tommelstøtte passer perfekt for både høyre- og venstrehendte kokker. Håndvask anbefales for å bevare knivens skarphet og kvalitet. Utfør oppgaver som krever nøyaktighet og presisjon med letthet ved hjelp av Global Ukon skrellekniv 9 cm. Din ultimate redskap på kjøkkenet!- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 161570
- EAN:
- 4943691593016
- Artikkelnummer:
- GUF-30
- Merke:
- Global
- Serie:
- Ukon
- Kategori:
- Universalkniv
- Opprinnelsesland:
- Japan
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 9 cm
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Kniv i Cromova 18 stål
- Materiale på skaft:
- Rustfritt stål
- Hardhet:
- 56-58 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10 - 15°
- Vedlikehold:
- Globalkniver De fleste kokker er enige om at kniven er kjøkkenets viktigste verktøy. På samme måte som en sløv kan redusere ønsket om å lage mat, kan en skarp kniv inspirere til store gjerninger på kjøkkenet. En splitter ny Global kniv er ekstremt skarp. Akkurat så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at din kniv skal fortsette å prestere på samme nivå, er det et par ting du bør huske på. RENGJØRING Ikke la kniven ligge uvasket. Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global kniv i oppvaskmaskin - verken kniven eller maskinen vil gjøre deg noe godt. Bruk en fjøl som er skånsom mot kniven, for eksempel Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet. Bruk baksiden av kniven når du skraper av skjærebrettet for å forhindre at kanten blir sløv. Unngå også å kutte i frosne ingredienser eller harde bein, da kan du unngå unødvendig slitasje. Oppbevaring av Global kniver skal ikke ligge å gni i bestikkskuffen. Det best er å legge dem i en knivveske, knivblokk eller henge på en magnetliste. Hvis du bruker en magnetliste, legg kniven på stripen med ryggen først for å unngå skade. VEDLIKEHOLD For å opprettholde eggen på kniven skarpe, er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom. Ha en rutine på din Global kniv, ved en gang i måneden å skjerpe kniven med en skjerpestang eller en våtsliper. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestangen eller våtsliperen, må du skjerpe eggen på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med en slipestein eller levere inn kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal ha en vinkel på 10-15 grader.