Sekiryu
Master kokkekniv 27 cm svart
- Knivblad av 8A japansk stål som har en solid hardhet og skarphet
- Moderne design
- Passer både til profesjonelt bruk og hobbykokken
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
3 399,-
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Beskrivelse
Kokkekniv i Sekiryu Master serien er en skarp kniv med 8A stål i bladet. Kokkekniven er den kniven som blir mest brukt på kjøkkenet. Med den kan du skjære, hakke og snitte alt fra kjøtt og fjærfe til grønnsaker og rotfrukter. En kokkekniv har et bredt blad og er svakt buet langs eggen. "Hvis du bare skal ha en kniv på kjøkkenet, er det en kokkekniv - den er bra til det meste!"Sekiryu Master serien har knivblad av 8A høykvalitets- japansk molybden stål. 8A japansk stål har en solid hardhet og skarphet og har vanskelig for å ruste. Sekiryu Master serien har et enkelt design og for forbrukeren som foretrekker den enkle og sofistikerte kniven er dette god match på grunn av kvaliteten på kniven og bladet. Denne serien er perfekt for både hobbykokken og for den profesjonelle. Sveiset klinge hindrer vann å komme inn i håndtaket.
Skaftet er produsert i sort POM termoplast, som er et stivt og sterkt materiale som gir et godt grep på kniven.
Knivene har en perfekt balanse og skarphet som gjør matlaging til en fantastisk opplevelse. Mesteparten av knivene er produsert for hånd, med gammel, tradisjonell, japansk håndverk og håndslipt.
Bladet lages ved at stålet varmes opp til 1050 grader Celsius og senere avkjølt i minusgrader –70 grader Celsius. Denne prosessen gjør bladet ekstra sterkt. Denne kniven går gjennom fire prosesser, ved hjelp av grovt bryne, og mellombryne til finbryne, og polering til slutt.
Knivene kan rengjøres i oppvaskmaskin, men vær obs på at knivenes skarphet kan reduseres om knivbladet gnisser eller ligger sammen med andre metaller.
Slip kniven jevnlig og du vil ha en skarp og god kniv i mange år.
Hardhet på Rockwell skalaen: 56-58 Byen Seki i Japan er kjent som Japans sverdsentrum i mer enn 700 år. Her har man perfeksjonert sverd og kniv produksjonen til noe av det mest presise og hardføre verden har å by på. Ryu er det japanske ordet for «drage». Ryu viser til ordspråket «som når dragen stiger opp på himmelen» med betydningen, – nå vil alt bli helt fantastisk. Sekiryu gir deg det beste av japansk håndverk, styrke og presisjon. Vi kaller det ren og skjær glede.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 617257
- EAN:
- 7070549234719
- Artikkelnummer:
- 60203915
- Merke:
- Sekiryu
- Kategori:
- Kokkekniv
- Opprinnelsesland:
- Japan
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 40,5 cm
- Vekt:
- 372 g
- Mål spesifikasjon:
- Lengde på knivblad: 27 cm
Design og materiale
- Farge:
- Svart
- Materiale:
- Stål
- Material spesifikasjon:
- 8A japansk stål, svart POM termoplast
- Materiale på skaft:
- Polyoksymetylen
- Hardhet:
- 56-57
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Tåler microovn:
- Nei
- Kan fryses:
- Nei
- Varmebestandig:
- Nei
- Slipevinkel:
- 30°
- Vedlikehold:
- Knivene kan rengjøres i oppvaskmaskin, men vær obs på at knivenes skarphet kan reduseres om knivbladet gnisser eller ligger sammen med andre metaller. Slip kniven jevnlig og du vil ha en skarp og god kniv i mange år.