Sekiryu
Master santokukniv med luftlommer 18 cm svart
- Knivblad av 8A japansk stål som har en solid hardhet og skarphet
- Moderne design
- Passer både til profesjonelt bruk og hobbykokken
2 399,-
Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.
Beskrivelse
Santoku kniv 18 cm med luftlommer fra Sekiryu i Master-serien er laget for de som ønsker å kombinere tradisjonelt håndverk med moderne løsninger. Luftlommene på bladet reduserer friksjonen og lar maten slippe lett ut, noe som er ideelt når du skjærer grønnsaker, kjøtt og fisk. Bladet, laget av 8A japansk molybdenstål, med en hardhet på 56-58 HRC, tilbyr en uslåelig kombinasjon av skarphet, holdbarhet og rustmotstand.Håndtaket i robust sort POM termoplast er designet for å ligge komfortabelt i hånden og gir et sikkert grep selv under lange økter på kjøkkenet. Det velbalanserte bladet gjør hver bevegelse jevn, og bladets presisjon forsterkes av en unik herdeprosess som involverer ekstreme temperaturer for maksimal styrke.
Sekiryu, forankret i Seki – Japans sverdsenter – fortsetter tradisjonen med å lage eksepsjonelle verktøy. Navnet "Ryu", som betyr drage, symboliserer styrke og eleganse, og hver kniv i serien er en påminnelse om denne arven. Perfekt for de som leter etter en kompromissløs kvalitetskniv som er like vakker som den er funksjonell.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- SKU:
- 621224
- EAN:
- 7070549235013
- Artikkelnummer:
- 60230551
- Merke:
- Sekiryu
- Serie:
- Master
- Kategori:
- Japanske kniver
- Opprinnelsesland:
- Japan
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 30 cm
- Vekt:
- 322 g
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Farge spesifikasjon:
- Blank, svart
- Materiale:
- Stål
- Material spesifikasjon:
- Molybden stål 8A
- Hardhet:
- 56-58
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Varmebestandig:
- Nei
- Slipevinkel:
- 30°
- Vedlikehold:
- Vaskes for hånd med mild oppvasksåpe og tørk dem grundig rett etter bruk. Skjerp kniven jevnlig og du vil ha en skarp og god kniv i mange år.