Masahiro
Usuba grønnsakskniv 16 cm brun
- Praktisk og enkel grønnsakskniv
- Den er relativt høy for lett skal kunne ha knokeklaring ved “chopping
- Komfortabel håndtak
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
1 599,-
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Beskrivelse
En praktisk og enkel grønnsakskniv. Eggstålet er i karbonstål og oksiderer.Masahiro grønnsakskniver kommer i ulike modeller. I Japan kalles de Santoku, Usuba og Nakiri. Disse knivene er laminert, noen har karbon i eggstålet og noen har rustfri kjerne. MC-700 serien er en bestselger blant Norges kokker.
Japansk knivtradisjon har alltid lagt vekt på spesialisering og kvalitet. Dette nyter du godt av i dag når du velger en Masahiro kniv. Du kan velge kokkekniver med slipefase (egg) på en side, såkalte høyre eller venstrehendte, universalegg for grønnsaker, rustfritt stål eller det originale karbonstålet. Et stål som oksiderer, men samtidig har en utrolig egg, som er enklere å vedlikeholde.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 604197
- EAN:
- 4978857003726
- Artikkelnummer:
- 60203335
- Merke:
- Masahiro
- Kategori:
- Grønnsakskniv
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 0,18 cm
- Bredde:
- 5 cm
- Lengde:
- 29 cm
- Vekt:
- 160 g
Design og materiale
- Farge:
- Brun
- Materiale:
- Stål
- Material spesifikasjon:
- 3 lag med stål/laminert tre
- Materiale på skaft:
- Limtre
- Hardhet:
- 58+/-1 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Tåler microovn:
- Nei
- Kan fryses:
- Nei
- Varmebestandig:
- Nei
- Slipevinkel:
- 15°