Masahiro
Santoku grønnsakskniv 16,5 cm brun
- Bestselger blandt Norges kokker
- Super grønnsakskniv
- Santokukniven har en litt rettere egg, noe som gjør den egnet til både skjæring og hakking
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
1 599,-
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Beskrivelse
Kniven er laminert og eggstålet er i karbon som oksiderer, med bolster.Masahiro grønnsakskniver kommer i ulike modeller. I Japan kalles de Santoku, Usuba og Nakiri. Disse knivene er laminert, noen har carbon i eggstålet og noen har rustfri kjerne. MC-700 serien er en bestselger blant Norges kokker.
Japansk knivtradisjon har alltid lagt vekt på spesialisering og kvalitet. Dette nyter du godt av i dag når du velger en Masahiro kniv. Du kan velge kokkekniver med slipefase (egg) på en side, såkalte høyre eller venstrehendte, universalegg for grønnsaker, rustfritt stål eller det originale karbonstålet. Et stål som oksiderer, men samtidig har en utrolig egg, som er enklere å vedlikeholde.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 604198
- EAN:
- 4978857003719
- Artikkelnummer:
- 60203334
- Merke:
- Masahiro
- Kategori:
- Grønnsakskniv
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 0,18 cm
- Bredde:
- 4,7 cm
- Lengde:
- 29 cm
- Vekt:
- 145 g
Design og materiale
- Farge:
- Brun
- Materiale:
- Stål
- Material spesifikasjon:
- 3 lag med stål/laminert tre
- Materiale på skaft:
- Limtre
- Hardhet:
- 58+/-1 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Tåler microovn:
- Nei
- Kan fryses:
- Nei
- Varmebestandig:
- Nei
- Slipevinkel:
- 16°