Mac
Skrellekniv SP-50 13 cm
- Håndslipt og sylskarp
- Perfekt balansert
- Lekker design
Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.
Beskrivelse
Mac, SP-50 13 cm grønnsakskniv. HRC 59.Annet navn som er mye brukt er skrellekniv. Brukes til grønnsaker og frukt. Dette er en av de mest allsidige knivene. Kniven har sandblåst kant som gjør at det du skjærer slipper lettere. Mac knivene er produsert i Seki City, Japan. Knivene har barberhøvel skarphet og perfekt balanse. Mye av knivene er produsert for hånd, og hver eneste kniv blir håndslipt.
Stålet er rustfritt med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Eggen slipes bratt, og holder lenge på skarpheten før du må etterslipe. Slipes på stein, keramisk sliper eller diamantsliper med en vinkel på 10-15 grader. Bruk ikke knivene på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som Mac har designet for det.
Knivene vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Skaftet er fremstilt av bjørk. Oppbevar knivene på en magnetlist eller i en knivblokk så ikke eggen skades.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- EAN:
- 4950673106164
- Artikkelnummer:
- SP-50
- Merke:
- Mac
- Serie:
- Superior
- Kategori:
- Grønnsakskniv
- Modell nr:
- SP-50
Spesifikasjoner
- Vekt:
- 70 g
- Mål spesifikasjon:
- Bladlengde 12,5 cm
Design og materiale
- Farge:
- Svart
- Material spesifikasjon:
- AUS 8
- Materiale på skaft:
- Magnolia pakka tre
- Hardhet:
- Mellom 57-60 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10-15 grader
- Vedlikehold:
- Kvalitetskniver skal behandles med omtanke. Bruk kniven til det formålet den er tiltenkt. Skjær aldri i bein, dypfryst mat eller harde emner da det kan skade eggen. På småbein og harde emner brukes en kokkekniv som går under betegnelsen kløyver.