Global
Ukon grønnsakskniv 13 cm
- Konstruert av det beste rustfrie stålet
- Ukon har tykkere blader for forbedret ytelse
- Designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
1 549,-
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Beskrivelse
Global Ukon grønnsakskniv med 13 cm blad er den ideelle kniven for alle dine grønnsakskuttingbehov på kjøkkenet. Denne kniven er en del av Globals Ukon-serie, som kombinerer det tradisjonelle med det moderne for å levere en kniv av høy kvalitet og optimal ytelse.Kniven er laget av rustfritt stål av høy kvalitet med en spesialdesignet Cromova 18-bladkonstruksjon, som gir en skarp og presis kant som varer lenge. Med en skjærevinkel på 10 til 15 grader og en hardhet på 56-58, leverer denne kniven imponerende skarphet og holdbarhet.
Det rektangulære bladet på denne grønnsakskniven gjør det enkelt å kutte grønnsaker og andre råvarer uten behov for å skyve eller trekke kniven. Kniven har også en tommelstøtte design for bedre kontroll og effektivitet under bruk. Ukon-knivene har tykkere blader som gir bedre ytelse og styrke under kutting, hakking og terning.
For å bevare knivens skarphet og kvalitet anbefales det å vaske den for hånd med mildt såpe umiddelbart etter bruk og tørke den grundig. Med riktig vedlikehold vil Global Ukon grønnsakskniv fortsette å være ditt pålitelige verktøy på kjøkkenet i lang tid.
Utforsk den effektive skjæringen med denne allsidige grønnsakskniven fra Global Ukon-serien og nyt presisjonen og kvaliteten denne kniven bringer til ditt kjøkken.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 161569
- EAN:
- 4943691530028
- Artikkelnummer:
- GUM-10
- Merke:
- Global
- Serie:
- Ukon
- Kategori:
- Grønnsakskniv
- Opprinnelsesland:
- Japan
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 13 cm
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Kniv i Cromova 18 stål
- Materiale på skaft:
- Rustfritt stål
- Hardhet:
- 56-58 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10 - 15°
- Vedlikehold:
- Globalkniver De fleste kokker er enige om at kniven er kjøkkenets viktigste verktøy. På samme måte som en sløv kan redusere ønsket om å lage mat, kan en skarp kniv inspirere til store gjerninger på kjøkkenet. En splitter ny Global kniv er ekstremt skarp. Akkurat så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at din kniv skal fortsette å prestere på samme nivå, er det et par ting du bør huske på. RENGJØRING Ikke la kniven ligge uvasket. Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global kniv i oppvaskmaskin - verken kniven eller maskinen vil gjøre deg noe godt. Bruk en fjøl som er skånsom mot kniven, for eksempel Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet. Bruk baksiden av kniven når du skraper av skjærebrettet for å forhindre at kanten blir sløv. Unngå også å kutte i frosne ingredienser eller harde bein, da kan du unngå unødvendig slitasje. Oppbevaring av Global kniver skal ikke ligge å gni i bestikkskuffen. Det best er å legge dem i en knivveske, knivblokk eller henge på en magnetliste. Hvis du bruker en magnetliste, legg kniven på stripen med ryggen først for å unngå skade. VEDLIKEHOLD For å opprettholde eggen på kniven skarpe, er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom. Ha en rutine på din Global kniv, ved en gang i måneden å skjerpe kniven med en skjerpestang eller en våtsliper. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestangen eller våtsliperen, må du skjerpe eggen på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med en slipestein eller levere inn kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal ha en vinkel på 10-15 grader.