Global
Ukon brødkniv 22 cm
- Konstruert av det beste rustfrie stålet
- Ukon har tykkere blader for forbedret ytelse
- Designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
1 649,-
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Beskrivelse
Global's Ukon brødkniv på 22 cm er en imponerende brødkniv som kombinerer tradisjonell håndverk med moderne innovasjon. Denne brødkniven er designet for å gjøre det enkelt å skjære gjennom ulike typer brød, enten det er med tykke skorper eller myk tekstur. Med sitt lange, takkede blad kan du enkelt skjære gjennom matvarer som landbrød, meloner og mykt brød uten å klaske det.Ukon-serien fra Global er kjent for å ha tykkere blader for økt ytelse og styrke under kutting, hakking og tærning. Kniven er laget av Globals unik stålblanding Cromova 18, som gir kniven en ekstrem skarphet og holdbarhet. Med en slipvinkel på 15 grader og ergonomisk design med tommelstøtte, passer denne kniven like godt for høyre- som venstrehendte kokker.
For å bevare knivens skarphet og kvalitet anbefales det å håndvaske kniven og tørke den umiddelbart etter bruk. Global's Ukon brødkniv er et pålitelig verktøy som vil heve din skjæreopplevelse på kjøkkenet.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 161567
- EAN:
- 4943691540041
- Artikkelnummer:
- GU-03
- Merke:
- Global
- Serie:
- Ukon
- Kategori:
- Brødkniv
- Opprinnelsesland:
- Japan
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 22 cm
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Kniv i Cromova 18 stål
- Materiale på skaft:
- Rustfritt stål
- Hardhet:
- 56-58 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10 - 15°
- Vedlikehold:
- Globalkniver De fleste kokker er enige om at kniven er kjøkkenets viktigste verktøy. På samme måte som en sløv kan redusere ønsket om å lage mat, kan en skarp kniv inspirere til store gjerninger på kjøkkenet. En splitter ny Global kniv er ekstremt skarp. Akkurat så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at din kniv skal fortsette å prestere på samme nivå, er det et par ting du bør huske på. RENGJØRING Ikke la kniven ligge uvasket. Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global kniv i oppvaskmaskin - verken kniven eller maskinen vil gjøre deg noe godt. Bruk en fjøl som er skånsom mot kniven, for eksempel Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet. Bruk baksiden av kniven når du skraper av skjærebrettet for å forhindre at kanten blir sløv. Unngå også å kutte i frosne ingredienser eller harde bein, da kan du unngå unødvendig slitasje. Oppbevaring av Global kniver skal ikke ligge å gni i bestikkskuffen. Det best er å legge dem i en knivveske, knivblokk eller henge på en magnetliste. Hvis du bruker en magnetliste, legg kniven på stripen med ryggen først for å unngå skade. VEDLIKEHOLD For å opprettholde eggen på kniven skarpe, er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom. Ha en rutine på din Global kniv, ved en gang i måneden å skjerpe kniven med en skjerpestang eller en våtsliper. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestangen eller våtsliperen, må du skjerpe eggen på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med en slipestein eller levere inn kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal ha en vinkel på 10-15 grader.