Sabor
Støpejernsgryte 9,5L rød
- Robust
- Til mat som krever høy og jevn temperatur
- Perfekt til grytebrød
Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.
Beskrivelse
Rød støpejernsgryte fra Sabor gir jevn varmefordeling og holder imponerende godt på varmen. Det gjør gryten ideell for retter som skal langtidssteke eller -koke. Støpejernsgryten rommer hele 9,5 liter – perfekt når du skal lage store porsjoner av gryter, supper og fårikål.Du kan også lage stek i gryten. Bare brun den litt i en stekepanne først, og så legg den over i støpejernsgryte og sett den i ovnen. Grytebrød er også et must når du har støpejernsgryte i hus.
Støpejernet gjør gryten robust og slitesterk – en gryte som vil vare livet ut hvis du tar godt vare på den. Du kan bruke Sabor støpejernsgryte på ulike varmekilder, inkludert i ovn og på induksjonstopper.
Sabor støpejernsgryte må håndvaskes (etter den er helt avkjølt), som for øvrig går lett for seg ettersom den har en emaljert overflate.
NB! Når du flytter gryten på kokeplatene er det viktig at du løfter gryten for å unngå riper. Og ikke bruk metallredskaper på emaljeoverflaten, bruk kun redskap i tre eller plast.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 153023
- EAN:
- 7070549124607
- Artikkelnummer:
- 60200607
- Merke:
- Sabor
- Serie:
- N/A
- Kategori:
- Støpejern
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 14.5 cm
- Bredde:
- 32 cm
- Vekt:
- 5.29 kg
- Kapasitet volum:
- 9,5 liter
Design og materiale
- Farge:
- Rød
- Materiale:
- Støpejern
- Material spesifikasjon:
- Støpejern, rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Redskapsanbefalinger:
- Ikke bruk metallredskaper på emaljeoverflaten, bruk kun redskap i tre eller plast.
- Varmebestandig:
- Ja
- Temperaturområde:
- Tåler opp til 260°C i ovn
- Vedlikehold:
- Gryten rengjøres for hånd med varmt såpevann. Det er viktig at gryten er avkjølt før rengjøring.