Le Creuset
Signature støpejernsgryte rund 28 cm 6,7L white
- Høy kvalitet
- En kulinarisk klassiker
- Den er perfekt utformet for gryteretter, ovnsstekt kjøtt, supper, langtidssteking og bakverk
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
4 539,-
Beskrivelse
Den runde støpejernsgryten fra Le Creuset er en essensiell klassiker på kjøkkenet. Siden 1925 har denne gryten blitt produsert med høyeste kvalitet på Le Creusets eget støperi i Frankrike. Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene for matlaging, da det fordeler varmen jevnt i gryten. Dette gjør den perfekt for retter som gryter og grytebrød.Støpejernsgryten holder seg varm lenge etter at varmen er slått av, noe som bidrar til energisparende matlaging. Denne egenskapen er også optimal ved servering, da maten holder seg varm på bordet.
Gryten er tilgjengelig i et bredt utvalg av Le Creusets karakteristiske farger, slik at den passer perfekt inn i kjøkkenet og borddekkingen din. Den kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon, og tåler også grill, ovn og oppvaskmaskin. En pålitelig og allsidig følgesvenn på kjøkkenet for en rekke ulike matlagingsbehov.
Gryten fra Le Creuset er en kulinarisk klassiker som har vært elsket av kokker verden over i nesten hundre år. Den er perfekt utformet for gryteretter, ovnsstekt kjøtt, supper, langtidssteking og bakverk, og er alt du trenger for å lage minneverdige måltider med fristende smaksbilder og intens dybde.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 613857
- EAN:
- 24147277644
- Artikkelnummer:
- 21177280101441
- Merke:
- Le Creuset
- Serie:
- Signature
- Kategori:
- Støpejern
- Opprinnelsesland:
- Frankrike
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 15,4 cm
- Bredde:
- 35,3 cm
- Lengde:
- 33,2 cm
- Vekt:
- 6,75 kg
Design og materiale
- Farge:
- Hvit
- Belegg spesifikasjon:
- Emaljert støpejern
- Materiale:
- Støpejern
Vedlikehold og bruk
- Kan fryses:
- Ja
- Varmebestandig:
- Ja
- Temperaturområde:
- 260°C
- Vedlikehold:
- Før du bruker produktet - Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.) Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig. Beskytt deg – bruk grytevotter når du håndterer varme ting. Vi anbefaler at du kun bruker Le Creusets silikonredskaper eller redskaper i tre eller varmebestandig plast. IKKE bruk kniver eller metallredskaper, de kan gi riper og merker i emaljeoverflaten. Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet. Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm pannen gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd. Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten. Rengjøring - Vent til produktet er avkjølt før du starter rengjøringen. Fjern eventuelle matrester fra bunnen og sidene av produktet. Hvis det er fastbrente matrester, fyller du produkter med varmt såpevann og lar det stå i 15-20 minutter før du vasker opp som vanlig. Ikke bruk skuremidler eller veldig stive svamper eller børster på noen av overflatene. Tørk grundig etter vask og oppbevar det på et tørt sted. Selve gryten: Gryter med håndtak i støpejern eller fenol tåler oppvaskmaskin. Men gjentatte vask i maskinen kan føre til slitasje på emaljen. Grytelokket: Lokk med knott i rustfritt stål eller fenol tåler oppvaskmaskin. Lokk med gull-, iriserende-, kobber- eller sort nikkel-knott bør håndvasket for å bevare finishen.