Le Creuset
Signature stekepanne 23 cm white
- Høy kvalitet
- En kulinarisk klassiker
- Emaljeinteriøret er ideell for fresing, bruning og til og med baking
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
1 809,-
Beskrivelse
Signature stekepanne 23 cm white, fra Le Creuset. Klar til å ta stekingen til neste nivå? Denne klassiske støpejernspannen er allsidig nok til å brukes på koketoppen, i ovnen eller under grillen. Emaljeinteriøret er ideell for fresing, bruning og til og med baking.Med sine elegante og ergonomiske håndtak er den sikker og komfortabel å bruke. Det praktiske hjelphåndtaket gjør det enkelt å flytte pannen fra komfyren til bordet. Den smarte designen med tuter på sidene gjør at du kan helle uten søl.
Innsiden er emaljert, noe som gir den en naturlig non-stick overflate som blir vakrere med tiden. Bare vann trengs for å rengjøre og bevare patinaen.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 613862
- EAN:
- 24147275855
- Artikkelnummer:
- 20182230100422
- Merke:
- Le Creuset
- Serie:
- Signature
- Kategori:
- Støpejern
- Opprinnelsesland:
- Frankrike
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 8,3 cm
- Bredde:
- 38,8 cm
- Lengde:
- 27,1 cm
- Vekt:
- 2,32 kg
Design og materiale
- Farge:
- Hvit
- Materiale:
- Støpejern
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Kan fryses:
- Ja
- Vedlikehold:
- Før du bruker produktet - Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.) Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig. Beskytt deg – bruk grytevotter når du håndterer varme ting. Vi anbefaler at du kun bruker Le Creusets silikonredskaper eller redskaper i tre eller varmebestandig plast. IKKE bruk kniver eller metallredskaper, de kan gi riper og merker i emaljeoverflaten. Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet. Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm pannen gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd. Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten. Rengjøring - Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det. Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig. Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene. Tørk godt etter vask og oppbevar på et tørt sted.