Le Creuset
Signature grillpanne kvadratisk 26 cm white
- Høy kvalitet
- En kulinarisk klassiker
- Med denne allsidige pannen er det lekende lett å tilberede både kjøtt, fisk og grønnsaker
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
1 929,-
Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.
Beskrivelse
Signature grillpanne kvadratisk 26 cm white, fra Le creuset.Du kan forsegle maten raskt og bevare den viktige saftigheten og smaken med vår signature-grillpanne i støpejern. Den er perfekt for smakfull, sunn matlaging – fettet renner ganske enkelt ut av maten og samler seg mellom rillene. Med denne allsidige pannen er det lekende lett å tilberede både kjøtt, fisk og grønnsaker.
Grillpannen er utstyrt med et komfortabelt håndtak og helletuter på sidene for enkel håndtering og avrenning. Den emaljerte innsiden gjør rengjøringen av pannen etter bruk enkel.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 613861
- EAN:
- 24147262206
- Artikkelnummer:
- 20183260100422
- Merke:
- Le Creuset
- Serie:
- Signature
- Kategori:
- Støpejern
- Opprinnelsesland:
- Frankrike
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 6,7 cm
- Bredde:
- 38,7 cm
- Lengde:
- 35 cm
- Vekt:
- 3,25 kg
Design og materiale
- Farge:
- Hvit
- Materiale:
- Støpejern
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Kan fryses:
- Ja
- Vedlikehold:
- Før du bruker produktet - Gled deg til å pakke ut de nye varene dine! (Og pass på å fjerne etiketter og innpakning.) Vask Le Creuset-produktene i varmt såpevann og skyll og tørk dem grundig. Beskytt deg – bruk grytevotter når du håndterer varme ting. Vi anbefaler at du kun bruker Le Creusets silikonredskaper eller redskaper i tre eller varmebestandig plast. IKKE bruk kniver eller metallredskaper, de kan gi riper og merker i emaljeoverflaten. Bruk produktet på kokeplaten som passer best i størrelse – da varmes maten jevnt og risikoen for å skade håndtakene og sidene reduseres. Dette er spesielt viktig på induksjonstopper: Hvis du bruker kokeplater i feil størrelse risikerer du at platen ikke «kjenner igjen» produktet. Du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme – selv når du steker eller bruner. Varm pannen gradvis for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd. Ikke gli produktet over kokeplater eller komfyrer med glasstopp. Dette kan forårsake skade på bunnen og glasset. I stedet må du alltid løfte gryten av og på eller over overflaten. Rengjøring - Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det. Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig. Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene. Tørk godt etter vask og oppbevar på et tørt sted.