de Buyer
Mineral B triblinis pannekakepanne
- Naturlig - uten belegg
- Robust
- Varig
Black Week! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. 2. desember. Gjelder alt utenom tilbudsvarer, «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb.
799,-
Beskrivelse
Mineral B Triblinis pannekakepanne fra de Buyer er den perfekte løsningen for deg som elsker å lage små pannekaker eller blinis. Denne stekepannen er designet med tre separate hulrom, slik at du kan lage flere pannekaker samtidig med perfekt resultat hver gang. Laget av karbonstål, er pannen både robust og fullstendig resirkulerbar, noe som gjør den til et miljøvennlig valg på kjøkkenet. Karbonstålets unike egenskap er at det blir bedre over tid – jo mer du bruker pannen, desto mørkere blir den og utvikler en naturlig non-stick overflate som gjør stekingen enklere og reduserer behovet for fett. Behandlet med et beskyttende lag av bivoks, er pannen sikret mot rust og får en forbedret slipp-lett-effekt, noe som gjør rengjøringen lettere og stekeresultatet jevnere. Mineral B Triblinis pannekakepanne er et ideelt valg for alle som setter pris på kvalitet, funksjonalitet og bærekraft i sitt kjøkkenutstyr.- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Byttefrist 31. januar
- SKU:
- 68821
- EAN:
- 3011245612030
- Artikkelnummer:
- 60230765
- Merke:
- de Buyer
- Serie:
- Mineral B
- Kategori:
- Pannekakepanner
- Opprinnelsesland:
- Frankrike
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 1,2 cm
- Bredde:
- 27 cm
- Lengde:
- 48 cm
- Vekt:
- 1,1 kg
- Tykkelse på bunn:
- 2,5 - 3 mm
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Belegg spesifikasjon:
- Nei
- Materiale:
- Karbonstål
- Material spesifikasjon:
- Rent stål
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Tåler microovn:
- Nei
- Kan fryses:
- Ja
- Temperaturområde:
- Ikke over 200°C - i maks 10 minutter
- Vedlikehold:
- Pannen er forbehandlet med naturlig, fransk bivoks. Før første gangs bruk skal pannen 'stekes inn' med en behandling som kalles 'seasoning'; Rengjør pannen med varmt vann. Hell ca 1mm matolje i pannen, og varm til oljen begynner å ryke. Bunnen skal bli litt brun. Hell ut oljen og tørk pannen med et kjøkkenhåndkle. Pannen er nå klar for bruk. Skal ikke vaskes i oppvaskmaskin. Etter hver bruk skal pannen vaskes med varmt vann, og tørkes forsiktig før den lagres.