Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Viltgryte med tyttebær og einebær

Enkel og rask viltgryte med smak av høst.


Ingredienser

  • 800 g viltkjøtt i terninger à 3 cm
  • 2 ss einerbær
  • 2 ss smør
  • 2 sjalottløk
  • 100 gr fersk sopp
  • 1/4 sellerirot
  • 1 dl frosne tyttebær
  • 6 skiver brunost
  • 2 dl rødvin
  • 8 dl fløtemelk (50/50)
  • Salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

1. Knus einerbær i en morter og brun det i saborgryta med viltkjøttet og smøret.

2. Ha på rødvin og fløtemelk og la dette begynne å småkoke på svak varme

3. Sjalottløk grovhakkes, selleri kuttes i små biter à 1 cm og soppen deles i grove biter. Brun dette i en stekepanne og ha det over i gryta og la dette koke videre i ca en time.

4. Smak til med salt og pepper og ha i brunosten så den smelter inn. De siste minuttet lar du tyttebærene koke med litt så de setter god smak og frisk syre til retten.

5. Server gjerne med en nydelig potetmos.

 

Oppskiften er levert av Trond Moi // Sabor.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.