Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Viltgryte med Reinsdyr

En klassisk viltgryte med reinsdyr.


Ingredienser

  • 750 g flatbiff av reinsdyr eller reinsdyrstek
  • 1 ts salt
  • 1⁄2 ts pepper
  • 2 ss hvetemel
  • 2 ss smør til steking
  • 150 g bacon i terninger
  • 10 stk stjerneløk
  • 2 finhakket hvitløksbåter
  • 200 g sopp
  • 2 stk gulrot i terninger
  • 1 stk persillerot i staver
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri) i biter
  • 4 dl viltkraft eller oksekraft
  • 1⁄2 flaske rødvin
  • 4 stk knuste einebær
  • 1 stk laurbærblad
  • 1 ts rosepepper

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i ca. 3 x 3 cm store terninger.

 

Stek bacon og lok i en panne med litt smør.

 

Ha det over i gryten. Stek sopp, selleri, gulrot og persillerot og ha det i gryten.

 

Vend kjøttet i litt mel og brun det på alle sider i et par omganger.

 

Krydre med salt og pepper.

 

Ha alt i gryten og hell over kraft, rødvin og resten av krydderet.

 

Kok opp a la det trekke på svak varme ca. 1 time eller til kjøttet er mort.

 

Pynt gjerne med hakkede urter.

 

Server gryten med potetstappe som er tilsmakt med urter.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.