Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Tradisjonell riskrem med rød saus

Riskrem er en julefavoritt blant mange og samtidig enkel å lage. En dessert du alltid kan servere med suksess i julen!


Ingredienser

Riskrem:

  • Ca 4 dl kald risgrøt
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • Mandler

Rød saus:

  • 3 dl vann
  • 2 dl solbærsaft eller husholdningssaft
  • 1 ss potetmel
  • 2 ss vann

Fremgangsmåte

Visp fløte, sukker og vaniljesukker til krem, vend deretter forsiktig inn med grøten så alt blandes – settes kaldt mens du lager sausen.

Til den røde sausen gir du først rød saft og vann et oppkok. Rør ut potetmel i kaldt vann og tilsett potetmelblandingen i en tynn stråle i den kokende saften mens du rører rundt (pass på så sausen ikke fosskoker). Kjøl ned sausen. Server riskremen med rød saus, tilsett gjerne noen grovhakkede mandler på toppen.

 

-Oppskrift og bilder har vi fått fra Rosendahl-

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.