Tostadas med ceviche av torsk
Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem
Ingredienser
- 8 mais- eller hvetetortillas
- 2 dl matolje
- 250 g torsk
- 1 ½ lime (juice)
- 2 ss olivenolje
- ½ finhakket rød chili uten frø
- 1 fedd hvitløk finhakket
- ½ ss finhakket fersk ingefær
- ½ porsjon gul salsa
- ½ porsjon guacamolekrem
- ½ mango
Fremgangsmåte
Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem sprø – i godt med varm olje
i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.
Kutt torskefileten i 1 cm-tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk
og ingefær. La marinere i minimum 5 min før bruk.
Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø lefsene, litt av fisken oppå og topp
med guacamole og en skive mango.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -