Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Indrefilet av svin

Ovnsstekt i gryte med pastinakk, epler og timian.


Ingredienser

  • indrefilet av svin
  • 4 epler
  • 600 g pastinakk
  • 1 potte timian
  • 1 ss pepperrot
  • 1 økologisk sitron
  • 2ss flytende honning
  • ½ dl epleeddik
  • 1 dl eplemost
  • salt og pepper
  • frisk timian til pynt

Fremgangsmåte

  1. Krydre indrefiletene med salt og pepper, legg hele timiankvister inntil stykkene og bind kjøtt og timian sammen med kjøkkenhyssing.
  2. Skjær eplene i store biter, og skrell pastinakkene og skjær dem i mindre munnfull-stykker.
  3. Legg epler og pastinakk i gryten og riv over pepperrot og sitronskall.
  4. Strø deretter over salt og pepper.
  5. Drypp over flytende honning og epleeddik, og legg indrefiletene på toppen av grønnsakene.
  6. Legg lokk på gryten og stek i ovnen i ca. 2 timer ved 170°C . Ta av lokket og stek videre ved 225°C i 15 minutter.
  7. Server skiver av indrefilet med eple og pepperrot, frisk timian og litt av stekevæsken.
  8. Server evt. grovt brød og en frisk grønn salat til.


Tips! Stekevæsken fra retten kan eventuelt kokes inn med svinekraft og serveres til som saus.

 

Oppskriften er levrert Le Creuset.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.