Stekt ris med kylling og grønnsaker
En glimrende middagsrett dersom du har rester av grønnsaker eller ris i kjøleskapet.
Ingredienser
- 3 dl ukokt ris (bruk rester av ris om du har)
- 2,5 dl grønnsaker (miks av mais, grønne erter og gulrot eller rester du har i kjøleskapet)
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 400 g kylling strimlet lårfillet
- 3 egg
- Cemo kyllingkrydder
Fremgangsmåte
- Kok risen etter anvisning og kjøl ned. Psst! Om du har kalde ris-rester fra i går er det perfekt å bruke her.
- Finhakk løk og hvitløk og stek blank i en wok. Stek deretter kyllingen sammen med 3 ts Cemo kyllingkrydder.
- Ha i risen og grønnsakene og stek slik at all væsken forsvinner.
- Spe i ett egg om gangen til det blander seg godt og stek til eggene blir gjennomstekt.
Server med masse fersk, finhakket persille. God middag!
Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrus Kjeserud.