Sprø tacoskjell
Sprø tacoskjell med kylling chilimania og koriander
Ingredienser
- 12 mais- eller hvetetortillas
- 500g kyllingkjøttdeig
- 1 1/2 dl chilimania glaze el. lignende
- 1 porsjon koriander- og løksalsa
- 1 dl rømme naturell
Fremgangsmåte
Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem i en varm, tørr panne. Legg
dem så bøyd over rist over natten og bak dem deretter i ovnen på 180 °C i ca. 15 min til de
er sprø og gylne i kantene. Du kan også fritere dem, for så å legge over noe som gir bøy,
f.eks. et tynn kjevle.
Stek kyllingkjøttdeigen i en panne med litt matolje. Tilsett chilimania glaze og smak til
med salt og pepper.
Legg chilimania-kjøttdeig i bunnen av skjellene og topp det hele med koriander- og
løksalsa samt en rømmeklatt.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -