Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Sashimi med ponzu-saus

Sashimi med ponzu-saus, lime, mango og koriander


Ingredienser

  • 1 stor lakseloin ca. 600 g


Mangosalat:

  • 1 mango
  • 1 avokado
  • 1 granateple
  • 1 bunt koriander
  • litt ruccola
  • 2 ss syltet ingefær


Ponzu-saus:

  • 1 chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 bit ingefær, tommelstor
  • 4 lime
  • ½ dl soyasaus
  • 3 ss lake fra syltet ingefær

Forberedelser

Finn frem:

  • ingredienser
  • stort fat
  • liten bolle m/gaffel oppi
  • kniv med langt skarpt knivblad

Fremgangsmåte

Bruk en kniv med langt skarpt knivblad og skjær fisken i tynne skiver i lange drag. Legg
fisken utover fatet, slik at dette dekkes gradvis mens du kutter.

 


Kutt mango og avokado i terninger og legg rett oppå fisken. Del granateplet i to og kakk
på toppen av skallet med en skje for å la frø falle rett på laksen. Riv over litt koriander.
Legg på litt ruccola og syltet ingefær.

 


Finkutt chili (uten frø), hvitløk og ingefær. Bland med saften av fire lime, soyasaus og
lake fra den syltede ingefæren.

 


Hell sausen over fisken og server med spisepinner.

 

- Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.