Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Salma tandoori

med ris, raita og mangochutney


Ingredienser

  • 600 g Salma laks
  • 1 glass tandoori-paste
  • 1 beger TINE Matyoghurt
  • 300 g basmati ris
  • 1 glass mangochutney


Raita:

  • 2 tomater
  • ½ agurk
  • 1 rødløk
  • 1 potte koriander
  • 1 beger TINE Matyoghurt

Fremgangsmåte

Bland tandoori paste med et beger matyoghurt som forklart på Tandooripakken,
ca. dobbelt så mye yoghurt som paste. Kutt Salma laksen i stykker
på ca 30 gram, og vend den i tandoorimarinaden. La Salma laksen ligge i
marinaden så lenge du har tid, og gjerne over natten. Legg Salma bitene på bakepapir
og stek dem på 250 °C i ovnen i 3–4 minutter.


Raita:

Kutt bort stilken på tomatene, og lag et lite snitt på bunnen av tomaten.

Kok opp vann i en liten kjele og kok tomatene i 20–30 sekunder. Avkjøl i
iskaldt vann og skrell tomatene. Kutt deretter tomatene i 4 og ta ut kjernen.
”Tomatfiletene”, agurk og rødløk kuttes i fine terninger og blandes med finhakket
koriander. Alt blandes med et beger matyoghurt og smakes til med salt
og pepper.


Kok ris som forklart på pakningen. Server Salma tandoori med kokt ris,
raita og mangochutney.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.