Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Royal icing

Royal icing brukes til pynting av pepperkaker, marsipankaker, border og blomster. Royal icing tørker fort og brukes også til broer.


Ingredienser

Ingredienser: 

  • 1 eggehvite
  • 1/4 ts sitronsaft
  • 3,5 dl melis

Fremgangsmåte

Slik gjør du: 

Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig og tilsettes sitronsaft.

Sikt inn melis gradvis til icingen er fast. Du ser at konsistensen er riktig  når ringene etter vispen ikke siger sammen når du stopper mikseren.

En annen måte å teste at konsistensen er riktig er at man tar litt icing mellom tommel- og pekefinger og drar fingrene fra hverandre. Icingen skal da føles seig, og det skal stå igjen to “topper” mellom fingrene.
 

Stor Porsjon:
Bruk: 1 dl eggehvite, 1 ts sitronsaft og ca. 14 dl melis

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Cacas.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.