Roastbiff med tunfiskrøre
Roastbiff med tunfiskrøre, kapers, tomater og persille
Ingredienser
- 200 g ferdig stekt roastbiff (eller kjøttrester fra søndagsmiddagen)
Tunfiskrøre:
- 2 bokser hermetisk tunfisk (400 g)
- 1 løk
- 2 fedd hvitløk
- 3 ss kapers
Majones:
- 1 eggeplomme
- ½ ss dijonsennep
- 2 ss hvitvinseddik
- 1 dl matolje
- ½ dl olivenolje
Tomatsalat:
- 4 tomater
- 50 g sorte oliven
- 2 hjertesalat
- 1 god bunt persille
- litt parmesan
- brød og smør
Forberedelser
Finn frem:
- ingredienser
- stavmikser
- høy, smal arbeidsbolle
- stort fat
Fremgangsmåte
Ha eggeplomme, dijonsennep, hvitvinseddik, matolje og olivenolje i en høy, smal
arbeidsbollen. Sett stavmikseren nederst i bollen og trykk på start før du fører den sakte
oppover til toppen. Nå har du en majones hvor du blander inn finhakket løk og hvitløk, hele
kapers og hermetisk tunfisk. Smak til med salt og pepper.
Legg roastbiff utover et fat og ha tunfiskrøren over. Topp med tomater i skiver, oliven, høvlet
parmesan, masse hakket persille og blader av hjertesalat.
Server med brød og smør.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -