Pulled pork taco
Pulled pork-taco med coleslaw
Ingredienser
- 12 tynne sesamtortillas
- 1 kg tynnribbe
- ½ l matolje
- 2 ss hot taco krydderolje
- 200 g BBQ-saus
Coleslaw:
- 1 dl aïoli eller majones
- ¼ hodekål
- ½ løk
- 1 ss hvitvinseddik
- koriander, rød chili i strimler
- og limebåter til pynt
Fremgangsmåte
Bak små, tynne sesamtortillas og hold dem varme i aluminiumsfolie.
Skjær av svoren, gni tacokrydderet inn i ribben, legg i en ildfast form og hell olje
over så det dekker. Bak i ovnen på 150 °C i ca. 2–2 ½ time. Riv kjøttet i biter og stek
dem sprø i matolje i stekepannen. Bland i BarbieKu-sausen og smak til med salt og
pepper.
Til coleslaw finsnittes kål og løk og blandes med aïoli/majones og eddik. Smak til med salt
og pepper. Ha litt av coleslawen i bunnen av lefsen og legg kjøttet over. Pynt med koriander,
rød chili i strimler og limebåt på toppen.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -