Pulled pork nachos
"Pulled pork"-nachos med BBQ-saus og jalapeño
Ingredienser
- 4 mais- eller hvetetortillas
- ca. 48 chips
- 1 dl matolje
- 400 g pulled pork kjøpt ferdig eller 1 kg tynnribbe
- og ½ l matolje
- 2 dl BBQ saus
- 1 dl syltet jalapeño
- 1 dl smeltet cheddarsaus
Fremgangsmåte
Bak tortillalefser eller kjøp dem ferdige. Kutt lefsene i trekanter, vend i oljen og
bak sprø i ovnen på 180 °C i ca. 15 min til de er lys gylne i kantene.
Stek pulled pork-kjøttet i litt matolje til det er varmt og litt sprøtt og vend i BBQ-sausen.
Du kan også lage pulled pork-kjøtt selv ved å bake et ribbestykke dekket med olje på 120 °C i 4 ½
time for så å rive kjøttet i strimler.
Legg chipsene i ytterkant av et fat med kjøttet i midten. Dryss over jalapeño, striper med
smeltet cheddarsaus og eventuelt litt ekstra BBQ-saus.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -