Panna cotta med balsamico
En smakfull dessert som smelter på tunga.
Ingredienser
- 1 vaniljestang (eller 2 ts Cemo ekte vaniljesukker)
- 4 dl kremfløte
- 70 g (1 dl) sukker
- 2 dl lettmelk
- 3 gelatinplater
Fremgangsmåte
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 10 min. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene, eller ha i 2 ts Cemo ekte vaniljesukker.
Bland sammen sukker, fløte og melk og varm langsomt opp til kokepunktet på middels varme sammen med vaniljefrøene. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem inn med melk/fløte- blandingen.
Hell det over i passende skåler og la det stå i kjøleskapet til det stivner, ca 2 timer.
Pynt med frukt, jordbærsaus og Cemo Gourmet Balsamico Cream.
Oppskriften er levert av Cemo.