Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Panna cotta med balsamico

En smakfull dessert som smelter på tunga.


Ingredienser

  • 1 vaniljestang (eller 2 ts Cemo ekte vaniljesukker)
  • 4 dl kremfløte
  • 70 g (1 dl) sukker
  • 2 dl lettmelk
  • 3 gelatinplater 

Fremgangsmåte

Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 10 min. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene, eller ha i 2 ts Cemo ekte vaniljesukker.

Bland sammen sukker, fløte og melk og varm langsomt opp til kokepunktet på middels varme sammen med vaniljefrøene. Klem vannet ut av gelatinplatene og rør dem inn med melk/fløte- blandingen.

Hell det over i passende skåler og la det stå i kjøleskapet til det stivner, ca 2 timer.

Pynt med frukt, jordbærsaus og Cemo Gourmet Balsamico Cream. 

 

Oppskriften er levert av Cemo.

 

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.