Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

One pot-linsepasta

Lei av all oppvasken etter middag? Da er denne pastaretten perfekt – her tilberedes alt i en og samme panne eller gryte. Enklere blir det nesten ikke


Ingredienser

  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 løk
  • 4-5 brokkolibuketter
  • 2,5 dl frosne grønne erter
  • 1/2 pakke bacon
  • 400 g lårfilet av kylling
  • 5 stilker oregano
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 2,5 dl matfløte
  • 2,5 dl kraft
  • 1 dl vann
  • 200 g linsepasta

Fremgangsmåte

  1. Skjær opp bacon og sprøstek i traktørpanna. Ta ut og legg til side på litt kjøkkenpapir.
  2. Finhakk løk og hvitløk og stek dette blankt.
  3. Skuff til siden og ha oppi kyllingen.
  4. Strø over finkuttet oregano, litt nykvernet salt og pepper og stek til det får en fin stekeskorpe.
  5. Ha oppi brokkoli, erter, pasta, fløte, kraft og vann.
  6. Sett på lokk og la småkoke på middels varme i ca 15 min, rør innimellom til pastaen er myk.

Om det blir litt tørt kan du ha oppi litt mer vann. Smak til med salt og pepper og ha over det sprøstekte baconet.

Server med nyrevet parmesan, finhakket bladpersille og nystekte rundstykker eller litt sprø grissini.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.