Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Nakkekoteletter med rotgrønnsaker

Nakkekoteletter med stuede rotgrønnsaker


Ingredienser

  • 4 stk nakkekoteletter
 
  • 4 stk poteter
  • 1 stk gulrot
  • 1/2 stk kålrot
  • 2 stk sellerirot
  • 1 stk purreløk
  • 2 stk saft fra sitron
 
  • 3 dl fløte
  • 2 ss dijonsennep
 
  • 1 stk eple
  • 6 skiver syltet rødbet
  • 1 ss salvie

Fremgangsmåte

Skrell og kutt alle grønnsakene og potetene i terninger. Kutt den hvite delen pa° purren i ringer og finsnitt den grønne delen.

 

Brun kotelettene i litt solsikkeolje i en skikkelig varm panne. Na°r de er bru- net pa° den ene siden, snu dem og ha i 1 ss smør. Legg dem deretter til side.

 

Stek alle grønnsakene og potetene med unntak av purreløken i pannen i litt olje til de begynner a° bli møre. Hell over fløte og rør inn sennep og sitron- saft. Smak til med salt og pepper.

 

Legg grønnsak- og potetblandingen i en ildfast form og ha i purreløken. Legg kotelettene pa° toppen. Dekk for- men med aluminiumsfolie (stikk noen hull i folien) og sett den i ovnen i 8–10 minutter pa° 180 grader.

 

Mens formen er i ovnen, kutter du eplet og rødbetene i sma° terninger, finhakker salvien og blander inn sitron, salt og pepper. Dryss over før servering.

 

Server med bagetter eller loff

Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.