Mini-pavlova med ulike toppinger
Kan det bli bedre?
Ingredienser
- 4 eggehviter
- 220 g sukker
- 1/4 l kremfløte, pisket
- Din valgte smaksvariant
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 120 °C (110 °C med varmluft).
- Pisk eggehvitene stive med en håndmikser. Visp sukkeret inn i eggehvitemassen litt av gangen med håndmikseren på høyeste hastighet, til du har en stiv, blank masse.
- Fordel massen på seks dipskåler og stek dem i ovnen i 45 minutter.
- Når pavlovaene er avkjølt, kan du dekorere med pisket krem og topping etter smak.
Toppinger
- Karamellcrunch
- Pasjonsfrukt- eller sitronkrem
- Flak av hvit sjokolade
- Jordbær, bringebær og granateplefrø
- Frosne blåbær
- Hakkede pistasjnøtter og mynte
Oppskriften har vi fått av Le Creuset.