Laks og grønnsaker på under 17 minutter
Tidsklemma har du kanskje selv kjent stramme til – og da blir det ikke alltid plass til fisk og brokkoli. Men har du en airfryer på kjøkkenbenken, er det fort gjort å lage en næringsrik hverdagsrett.
Ingredienser
- 2 laksefileter à 100 g
- gulrot, skiver eller stavet
- rødløk, skiver
- paprika, strimler
- kål, strimler
- brokkoli, små buketter
- olje
- salt og pepper
- soyasaus
- lime
- vårløk, kan sløyfes
- sesamfrø, kan sløyfes
- rømme
Nei da, det mangler ikke mengdebeskrivelser her. Dette fikser du på øyemål.
Fremgangsmåte
Her får du oppskrift på stekt laks og grønnsaker med asiatisk vri til to personer.
Psst! Her har vi brukt en Cosori Premium airfryer. Det kan hende du må tilpasse steketid til airfryeren du har på benken din.
Slik gjør du:
- Legg grønnsakene i bunnen av airfryeren, og ha på olje, salt og pepper.
- Legg laksen på risten og ha på olje, salt og pepper.
- Stek på fiskeprogram (eller still manuelt inn på 175 grader i 8 minutter).
- Ta fisken ut og stek grønnsakene en gang til på samme program.
- Legg på tallerken og ha over soyasaus, lime, vårløk og sesamfrø. En liten rømmeklatt er heller ikke vondt.
Bon appétit!
Oppskriften er levert av August & Martin.