Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Kotelettgrateng med blomkålpuré

Gi både sødme og spreke smaker til den tradisjonelle kotelettretten.


Ingredienser

Blomkålpuré

  • 1 blomkål 
  • 2 dl fløte
  • 2 ss smør
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt

 

Kotelettgrateng

  • 4 koteletter
  • 1 løk
  • 2 epler
  • 2 ss olje
  • 2 ts karri
  • 2 dl fløte
  • 2 ss crème fraîche
  • ¼ ts kajennepepper
  • ½ ts pepper

Fremgangsmåte

Denne retten er kjapp og enkel å lage, men passer like godt som familiemiddag og selskapsmiddag.

Blomkålpuré

Del blomkålen i mindre biter og kok dem møre. Hell så av vannet og damp til blomkålen er tørr. Mos med stavmikser og rør inn fløte, smør, salt og sukker.

Kotelettgrateng

Stek kotelettene i 2 minutter på hver side. Legg kotelettene i en ildfast form. Del så løk og epler i biter og stek på lav varme til de blir mye (cirka 5 minutter). Legg løk og epler over kotelettene i formen. Deretter freser du karri i olje i 2 minutter. Rør så inn fløte og crème fraîche, og smak til med pepper. Hell over kjøttet. 


Stek på 220 grader med over- og undervarme i 15 minutter.


God middag!

 

Oppskrift: Jeanette Maiken Bruserud

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.