Karamellfudge
Myk karamellfudge som smelter på tungen – en søt fristelse som er enkel å lage og umulig å motstå!
Ingredienser
- 130 gr smør
- 1 boks søt kondensert melk
- 2 ts lys sirup
- 2 klyper maldonsalt
- 150 gr brunt sukker
- 1 vaniljestang
Fremgangsmåte
1. Smelt smøret i en gryte. Tilsett kondensert melk, sirup, salt, sukker og frøene fra vaniljestangen. Rør godt om.
2. Kok opp mens du fortsetter å røre godt hele tiden. Skru ned varmen til karamellen småkoker.
3. La koke i 10-15 minutter mens du rører. Du skal merke at blandingen blir tykkere.
4. Kle en form (ca 20x20) cm med bakepapir og hell i fudgen.
5. Sett i kjøleskapet og la stå i 2-4 timer eller natten over til den har stivnet. Kutt i firkanter og server. Dypp gjerne i sjokolade for det lille ekstra.