Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Kakaoboller til lørdags- og kaffekos

Kombinasjonen av havregryn, kakao, smør og søtt er som en 4-retters smaksfest for smaksløkene. Og resten av kroppen blir ikke lite imponert den heller, når disse partyløvene dukker opp.


Ingredienser

Til 10 stk. trenger du:

  1. 60 g meierismør
  2. 1 ½ dl havregryn
  3. 2 ss sukrin gold
  4. 1 ss kakoapulver
  5. 1 ss kaffe 
  6. kokosmasse til å rulle kulene i

Fremgangsmåte

Kakaobollene rører du lynkjapt sammen. Etter litt avkjøling er de klare for servering – enten i godteskåla eller på stettfat.

Smelt smøret i en gryte og la det avkjøles litt. Bruker du romtemperert smør – eller Bremykt – trenger du ikke å smelte smøret.

Bland havregryn, sukrin og kakaopulver i en bolle. Tilsett smør og rør godt sammen. Ha i 1 ss kaffe og sett bollen i kjøleskap i 10–15 minutter.

Deretter former du 10 kuler, for så å rulle dem i kokosmasse. La de «sette seg» i kjøleskapet en liten halvtime før servering. 


Tips! Glad i lakris? Ha i ½ ts lakrispulver, så glir kakaobollene rett inn på toppen av favorittlista.


Oppskrift og bilder levert av Maggi Gausel // godtnok.no

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.