Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Kakao med chili og kanel

En varm, deilig kopp med kakao er alltid populært å servere, og med litt ekstra krydder får du en mer spennende smak.


Ingredienser

  • 1 L melk
  • 1,5-2 plater med kokesjokolade (her kan du også velge 70 % for et litt sunnere alternativ)
  • 1 vaniljestang
  • 1 kanelstang
  • ½ - 1 Chili (fjern frøene, men chilien skal ikke hakkes i biter)
  • Eventuelt en klype sukker hvis du vil gjøre kakaoen litt søtere (kan sløyfes)
  • Marshmallows og litt kanel til pynt

Fremgangsmåte

Ha melk, chili, kanelstang og vaniljestang i en kjele og kok opp under omrøring. Trekk kjelen til side og tilsett grovhakket sjokolade. Rør rundt til sjokoladen har smeltet, og sett kjelen tilbake på laveste temperatur. La kakaoen trekke noen minutter slik at den gode kryddersmaken kommer frem. Siles før servering.

TIPS: Pynt gjerne med pisket krem eller mini-marshmallows, toppet med et lite dryss av kanel.

 

-Oppskrift og bilder har vi fått fra Rosendahl-

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.