Jegergryte med kylling og sopp
Middagen som både liten og stor vil like!
Ingredienser
- 4 kyllingebrystfileter med skinn
- Salt og pepper
- Olje til steking
- 2 løk
- 300 g små kongeøsterssopp (kan erstattes av andre faste sopp)
- 15-20 tørkede morkler
- 4 kvaster timian
- 2 laurbærblader
- 1 eske cherrytomater
- 3 dl kyllingkraft
Fremgangsmåte
- Krydre kyllingfiletene godt med salt og pepper og brun dem i litt olje i en stekegryte.
- Skjær løk og sopp i båter og tilsett i gryten. Stek i ca. 2 minutter og tilsett deretter tørkede morkler, timian, laurbærblader, cherrytomater og kyllingkraft.
- La retten småkoke under lokk i 25-30 minutter og smak til med salt og pepper.
Server med godt brød og eventuelt en grønn salat.
Oppskriften har vi fått fra Le Creuset