Hvit Sjokolademousse
Hvit sjokolademousse som smelter på tungen
Ingredienser
- 75 g finhakket hvit sjokolade
- 2 eggehviter
- 2 ss sukker
- 1 ½ dl lett crème fraîche
- 1 ss konsentrert hylleblomstsaft
- 1 ss bringebærsaft
- 2 ss espressopulver
- 1 ss friske bringebær
Fremgangsmåte
1. Smelt sjokoladen over vannbad og la den få avkjøle seg.
2. Pisk eggehvitene stive.
3. Tilsett sukkeret og fortsett å piske litt til.
4. Vend den avkjølte smeltede sjokoladen inn i eggehvitene og tilsett crème fraîche.
5. Del moussen i tre like porsjoner og tilsett forsiktig henholdsvis bringebærsaft, espressopulver og hylleblomstsaft til hver av porsjonene.
6. Tilsett friske bringebær til bringebærmoussen.
7. Fordel moussen i skålene, legg på lokk og sett i kjøleskap i minst 4 timer.
8. Pynt med friske bær og spiselige blomster før servering.
- Oppskriften har vi fått fra Le Creuset -