Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Halloumitaco

Grillet eller panert ost er aldri feil, ikke sant?


Ingredienser

Panert halloumi:

  • ca. 600 g halloumi (eller torskeloin hvis du vil lage fisketacos)
  • 1–2 egg
  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl Panko/brødrasp
  • ca. 1/2 ts salt
  • ca. 1 krm kajennepepper
  • ca. 1 krm svart pepper
  • olje til steking

Mangosalsa:

  • 1–2 mango (eller ananas)
  • 1/4–1/2 rødløk
  • 1/2 rød paprika
  • 1 ss finhakket frisk koriander/persille
  • limesaft fra 1 lime (smakes til)
  • salt og svart pepper (smakes til)
  • chilipulver (smakes til)

Guacamole:

  • 2–3 avokadoer
  • 2–3 ss limesaft
  • 1 tomat (uten frø)
  • 1/2 ts chilipulver (smakes til)
  • en klype spisskummen
  • salt og svart pepper
  • frisk koriander/persille

Kålsalat med gulrøtter:

  • 1/2 spisskål/hodekål
  • 2 gulrøtter
  • limesaft fra 1/2–1 lime
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts honning
  • salt og svart pepper (smakes til)

Øvrig tilbehør:

  • tortillalefser
  • agurk og tomat
  • lime
  • tortillachips
  • frisk koriander/persille

Fremgangsmåte

Kålsalat med gulrøtter:

Riv/strimle kålen og gulrøttene tynt. Bland med limesaft, olivenolje og honning, og smak til med salt og svart pepper. Settes i kjøleskapet inntil videre.

Mangosalsa

Hakk mango, paprika, rødløk og koriander/persille. Bland alt med limesaft, chilipulver, salt og svart pepper. Mangoen kan byttes ut med ananas. Settes i kjøleskapet inntil videre.

Guacamole

Finhakk tomaten og koriander/persille. Bland alle ingrediensene og smak til med salt, svart pepper og chilipulver. Settes i kjøleskapet en stund før servering.

Gjør klart det andre tilbehøret: Hakk tomat, agurk og lime.

Halloumitacos

Tørk halloumiosten og skjær den i ca. 1 cm tykke skiver. Forbered en tallerken med hvetemel blandet med salt, svart pepper og kajennepepper. En annen med Panko/brødrasp og en tredje med sammenpisket egg. Vend halloumi-skivene først i mel (rist av overflødig mel), deretter i egg og til slutt i Panko/brødrasp. Stek skivene i rikelig med olje i en stekepanne til de har fått farge på begge sider. La deretter oljen renne av på et tørkepapir. (Denne doble paneringen fungerer like godt med torskeloin som du deler i mindre biter.)

Spis den sprøstekte halloumien med tortillalefser og tilbehør.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.