Grillet makrell-taco
Grillet makrell-taco med coleslaw og lime
Ingredienser
- 8 mais- eller hvetetortillas
- 2 hele makrell eller 4 fileter
- 1 sitron
- 2 ss adobo tacokrydder
- 1 porsjon coleslaw
- 8 ss guacamolekrem
- 2 lime
- persille
Fremgangsmåte
Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.
Skjær bort ben på makrellfileter og del hver filet i to på langs.
Krydre med tacokrydder og pensle lett med olje.
Legg på grillen med noen skiver sitron. Grill til kjøttet flaker seg når du trykker på fileten.
Legg en stripe guacamolekrem i midten på hver tortilla, en bit fisk, coleslaw og grovhakket persille på toppen.
Del limen i båter og server ved siden av.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -