Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Grillet kylling

Grillet kylling med klementinsalat


Ingredienser

  • 1 grillet kylling


Klementinsalat:

  • 8 klementiner
  • 1 agurk
  • 1 løk
  • fersk mynte og koriander (ev. basilikum)
  • 1 hjertesalat
  • 4 tortillalefser el. nanbrød


Hoisindipp:

  • 2 dl hoisinsaus
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss honning
  • 2 ss sesamolje

Forberedelser

Finn frem:

  • ingredienser
  • 2 stekepanner
  • tallerken
  • stort fat
  • små skåler

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til dippen i en skål.

 


Skrell og kutt klementiner, agurk og løk i tynne skiver. Ha utover et fat. Behold urtene
nesten hele – og legg over.

 


Riv opp kjøttet og skinnet fra den grillede kyllingen. Stek på høy varme i litt matolje til
det blir litt sprøtt. Vend inn halvparten av dippen i kjøttet.

 


Stek tortillalefsene på begge sider i godt med matolje, på høy varme i en stekepanne. Krydre
med maldonsalt og pepper. Legg over på en tallerken.

 


Legg kyllingen på fatet sammen med klementin og agurk. Server lefsene og resten
av garnityret i skåler ved siden av.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.