Glutenfritt bananbrød
Saftig og sukkerfritt!
Ingredienser
- 3 egg
- 4 ss akasie honning
- 60 g smør
- 3-4 overmodne bananer (3 om de er store, 4 om de er små)
- 2 ts cemo vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 1/2 ts kanel
- 2 dl mandelmel
- 2 dl lys glutenfri bakemiks (kan byttes mot siktet hvetemel om det ikke må være glutenfritt)
- 2 ss kakao
Fremgangsmåte
Bland egg med banan og honning, ha i vaniljesukker, kanel, bakepulver, smeltet smør og mel og bland sammen til en røre. Ta av 1/4 av røren og bland inn kakaoen i denne.
Held den lyse røren i en brødform med bakepapir og ha over røren med kakao. Rør lett så den marmoreres
Stekes på 175 grader i 50 min. Ta ut av formen og avkjøl på rist. Oppbevar i kjøleskap i opptil 5 dager.
Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.