Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Gambas Pil Pil

Gambas Pil Pil er saftige villreker bakt i ovn sammen med hvitløk og olivenolje. Lages gjerne sammen med andre småretter til tapasmåltidet.


Ingredienser

  • 16 gambas, store villreker
  • 4 kinesiske hvitløk
  • 1/2 lime
  • 1 dl extra god olivenolje
  • Salt og pepper
  • Friske urter til topping

Fremgangsmåte

  1. Skrell rekene og la gjerne hodet sitte på, da ser det flottere ut. Fjern tarmen på halen.
  2. Krydre rekene med salt og pepper, og ha dem i en ildfast form.
  3. Ha på grovhakket hvitløk og olivenolje.
  4. Bak i ovn på 220 grader i ca. 8-10 minutter.
  5. Server med litt friske urter på toppen og skvis over limejuice.

Oppskrift har vi fått av Modern House i samarbeid med Moi

Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.