Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Frokostfavoritt: Grov granola

Start dagen med grov, hjemmelaget granola, så har du litt «å gå på». Sunt og utrolig godt!


Ingredienser

  • 50 g smør
  • 50 g honning
  • 1 dl mandler
  • 1 dl hasselnøtter
  • 3 dl store havregryn
  • 3 dl rugflak
  • 3 dl speltflak

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 160 grader varmluft. Smelt smøret på en liten stekepanne og tilsett honning.

Hakk nøtter og mandler grovt og bland dem i en skål med havregryn, rug- og speltflak.

Bland inn honningsmøret i nøtte- og kornblandingen. Fordel blandingen jevnt utover på de bakepapirkledde bakebrettent og stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. Rør i blandingen og stek videre i ca. 10 minutter. Skru av varmen og la granolaen tørke i ovnen med halvåpen ovndør. Granolaen er ferdig når den er jevnt gyllen og «tørr».

La granolaen avkjøles helt på bakebrettet før du heller den over i en tett boks/glass.

Nyt granolaen sammen med litt melk, Skyr eller yoghurt etter smak, og topp gjerne det hele med friske/tørket frukt eller bær.

Granolaen er holdbar i 6-8 uker dersom den oppbevares tett og tørt.

God frokost!

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra OXO.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.