Entrecote ala Moi i støpejernspanne
Slik steker Trond Moi biffen perfekt – hver gang!
Ingredienser
- 2 biffer á 250 gr
- 3 ss smør
- 2 kinesiske hvitløk
- 1 bunt friske urter (timian, rosmarin og salvie)
- Salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte
1. Krydre kjøttet godt med salt og nykvernet pepper.
2. Varm opp stekepannen med smøret til det blir gyllent og brunt. Hvitløken deles i 4 og stekes med i smøret.
3. Legg i biffene og brun dem på medium sterk varme. Snu dem flere ganger og fortsett å brune til de får en dyp fin brunfarge på begge sider! Her sitter hemmeligheten til smaken - bruningen. Mens du bruner legger du i urtene så de setter god smak på både kjøtt og smør.
4. Kjøttet er klart og medium stekt ved 54°C kjernetemperatur.
Oppskriften er levert av Trond Moi // Sabor.