Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Brune pinner

Denne oppskriften er av den gode, gamle sorten slik mormor ville lagd dem.


Ingredienser

  • 200 gram smør
  • 200 gram sukker
  • 1 eggeplomme
  • 1 ss lys sirup
  • ½ ts kanel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts natron
  • 300 gram hvetemel

Pensling/topping:

  • 1 egg vispet
  • 1 dl perlesukker
  • 1 dl hakkede mandler

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 175 °C. Ta frem stekebrett med bakepapir.

Rør smør og sukker godt. Bland i resten av ingrediensene.

Elt deigen og del den i 6 emner. Trill pølser og trykk dem litt flate på stekeplaten.

Pensle med egg, dryss på mandler og sukker.

Stek kakene i ca. 10 minutter midt i ovnen.

Når du har tatt ut kakene, skal du skjære dem i skrå, smale pinner (1,5-2 cm) mens de fortsatt er varme.

- Oppskriften er hentet fra TINE -

 

Se hvordan du lager brune pinner her.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.