Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Bringebærpai

En frisk bringebærpai med vaniljekrem og hvit sjokolade.


Ingredienser

Paibunn:

 

  • 3 dl hvetemel
  • 100 g smør
  • 3 ss kaldt vann

 

 

Fyll:

  • 5 dl ferdigkjøpt vaniljekrem
  • 400 g bringebær (her kan du velge frosne eller friske bær)
  • 1 dl sukker
  • 2 ss potetmel

 

Pynt

  • friske bringebær
  • revet hvit sjokolade

Fremgangsmåte

Paibunn:

Del smøret i små biter og smuldre smøret i melet. Tilsett vann og elt deigen i en rørebolle så det blir til en jevn, fast deig.

 

Fyll:

Bland lett sammen bringebær, sukker og potetmel i en miksekanne. Må ikke røres for hardt slik at alle bærene holder seg så hele som mulig.

Trykk paideigen ut i en smurt paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek deigen midt i ovnen på 180°C i ca 12 min så deigen får en lett skorpe. Ta formen ut igjen og fyll først med et jevnt lag vaniljekrem og deretter heller du over bringebærfyllet. Settes inn igjen i ovnen og stekes på 200°C i ca 20-25 min.

Avkjøl paien til fyllet har blitt fast, avslutt gjerne med å drysse over ferske bringebær og dekorer med revet hvit sjokolade.

Serveres rett fra paiformen, gjerne sammen med vaniljeis eller vaniljekesam.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.