Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Braisert kylling med masse godsaker

Helstekt kylling i gryte lager seg nesten helt selv – og kjøttet blir supersaftig.


Ingredienser

  • 1 hel kylling (ca 1,5 kg)
  • 2 ss kyllingkrydder
  • 2 ss smør
  • 4 sjalottløk
  • 1/3 sellerirot
  • 1 gulrot
  • 1/4 purreløk
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

1. Pakk ut kyllingen, tørk godt av den og gni den inn med krydder.

2. Rens sjalottløken og behold den hel, gulrot skrelles og deles i 4, selleriroten deles i grove biter og purre skylles og deles i 4.

3. Varm opp Saborgryta og stek kyllingen 2 minutter, litt på alle sider. Ha i grønnsakene og vend dem litt rundt 1 minutt.

4. Ha på lokk og sett kyllingen inn i ovn på 220°C i 30 minutter. Ta av lokket og sett ovnen over på grillvarme 220°C i ca 5 minutter.

5. Da er verdens beste kylling klar til å serveres. Ta den ut av kjelen og del den opp i biter før servering sammen med godbitene i kjelen.

 

Oppskiften er levert av Trond Moi / Sabor

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.