Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Bakt potet

Bakt potet er snaddermat, og det bare er fantasien som setter grenser for hva du kan fylle den med.


Ingredienser

  • 4 bakepoteter
  • 200 g champingong
  • 2 vårløk
  • 200 g skinke
  • 150 g bacon i terninger
  • 100 g revet ost
  • Rømme


Hvitløkssmør:

  • 150 g romtemperert meierismør
  • 2 fedd hvitløk
  • En neve fersk persille

Fremgangsmåte

  1. Vask potetene men hold skallet intakt.
  2. Hakk opp vårløk og skinke, riv ost og legg i hver sin skål.
  3. Stek baconbiter til de er gyldne og sprø. Ha i soppen og stek til du har fått ut væsken og det krymper litt. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha 2 poteter om gangen i en Kitchen essentials potetbaker og bak i microen 8-10 minutter (avhenger av størrelsen på poteten). Sjekk gjerne underveis. Den skal gi etter når du trykker på den). Har du ikke potetbakeren så setter du potetene i ovnen (innpakket i aluminiumsfolie) på 200 grader i 1-1 1/2 time.
  5. Når de er ferdige snitter du potetene på midten og klemmer sammen, da vil den åpne seg.
  6. Fyll i ønsket fyll i poteten og topp med rømme, hjemmelaget hvitløkssmør eller begge deler!

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.