Bakt Brie med Chilijam
Lag et delikat ostefat!
Ingredienser
- 1 hel brie (300-500 g)
- 1 glass Chili jam
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200° C. Legg brien i en ildfast form og fordel Chili jam på toppen av osten. Bak osten i ovnen i 10-15 minutter til den får en svak brun skorpe og er flytende inni. Serveres varm sammen med crisp og kjeks.
Prøv samme fremgangsmåte med en søtere kombinasjon. Bruk camembert ost og topp den med Honning med nøtter.
Ost med deilig tilbehør
Inviter vennegjengen og lag et delikat ostefat. Sett sammen et deilig utvalg av oster, gode kjeks, frisk frukt og noen glass med spennende smaker.
Prøv Rødløk chutney til faste og modne oster. Honning med nøtter er det perfekte garnityret til alle typer ost. Chili jam er for deg som liker ekstra fart på osten, og er spesielt god til brie og blåmuggost.
Oppskriften har vi fått fra Cemo Gourmet by Trond Moi.
Cemo By Trond Moi er en grillserie med produkter for sommer, grill og sommerhygge. Kverner med spennende krydderblandinger utviklet av Trond Moi med fristende smaker til sommermaten. Glass med deilige smaker av pesto, jam, chutney og honning, nydelig til kjøtt, fisk, dessert eller snacks. Trond har oppskrifter og tips i alle forpakningene.